Author Topic: Forum rebuild beginning 3 June '19  (Read 7892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #90 on: June 19, 2019, 11:29:59 AM »
Would have to ask Bob.  Looks like there was a gallery installed in old forum, would have to install updated version here if one is available.
Signature

Offline Beltguy

  • New folks
  • Posts: 21
  • Age: 77
  • Location: Evergreen CO
    • Beltguy website (links to my other sites)
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #91 on: June 19, 2019, 07:33:53 PM »
Really sad about Tapatalk.  That app was absolutely great to getting all of the unread posts for all the forums.  Kind of a quick one stop shopping app.

I did some research and see why you do not want to install the app.

I hope you can find a way to make it easy for us to see all the unread posts from all the forums on one screen.

Jim
Jim Shepherd
Evergreen, CO
Retired Gates Blower Belt "expert"
My tribute to the Phoenix Land Speed Record Truck:
http://www.beltguy.com/Phoenix_LSR_Truck/The%20Phoenix%20LSR%20Truck.htm

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #92 on: June 19, 2019, 08:04:30 PM »
There are two links below username at top of forum when you're logged in, 'Show unread posts since last visit.' and 'Show new replies to your posts.', you should see them when viewing forum on a phone.  Does either do what you want?

Signature

Offline Beltguy

  • New folks
  • Posts: 21
  • Age: 77
  • Location: Evergreen CO
    • Beltguy website (links to my other sites)
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #93 on: June 19, 2019, 08:32:20 PM »
I looked for the unread option before I posted, but missed the link at the  top.

That should work fine.

Thanks

Jim
Jim Shepherd
Evergreen, CO
Retired Gates Blower Belt "expert"
My tribute to the Phoenix Land Speed Record Truck:
http://www.beltguy.com/Phoenix_LSR_Truck/The%20Phoenix%20LSR%20Truck.htm

Offline Jack Gifford

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1314
  • Age: 79
  • Location: Phelps, NY
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #94 on: June 19, 2019, 11:52:55 PM »
My avatar disappeared with the first upgrade. I've tried "upload an image" with no luck. :?
I really liked the "old" display of members' age and address with their posts.
« Last Edit: June 19, 2019, 11:54:29 PM by Jack Gifford »
M/T Pontiac hemi guru (or does guru status expire after 30 years?)

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #95 on: June 20, 2019, 07:58:35 AM »
Well.... another problem.... I thought things were really quiet, I haven't been getting email notifications of the new posts. 

I'll catch up.... spent all day yesterday under the hood of a Subaru.  Almost got stuck forever under there....  :-o

PS, the Gallery is a known issue, it'll be fixed soonly.

BtWE
Web Elf

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #96 on: June 20, 2019, 08:18:18 AM »
Krash,

Did you fix the create_function error in Load.php, and upgrade to PHP 7.1?  I set it to 7, had the error, set it back to 5.4, now it's at 7, so the Gallery has a problem.

Just wondering, if so, THANKS!

BtWE
Web Elf

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #97 on: June 20, 2019, 12:48:03 PM »
Ok, the Gallery is back, spot check, it looks ok to me.
BtWE
Web Elf

Offline salt27

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1397
  • Age: 62
  • Location: S.W. Orygun
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #98 on: June 20, 2019, 01:30:32 PM »
Thank you, Photo Gallery works.   :cheers:

Offline TrickyDicky

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
  • Age: 62
  • Location: London, UK
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #99 on: June 20, 2019, 04:12:22 PM »
Not sure if I am missing something obvious, but cannot see the Outbox in 'My Messages'. I don't use it very often, so helpful to be able to remind myself what I have sent.

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #100 on: June 20, 2019, 04:26:19 PM »
SMF 2.0 does not save sent items by default, you have to enable it in Profile.  It's stupid, I can fix it for all members, will do that shortly.

Done.
« Last Edit: June 20, 2019, 06:55:42 PM by Krash »
Signature

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #101 on: June 20, 2019, 04:45:45 PM »
My avatar disappeared with the first upgrade. I've tried "upload an image" with no luck. :?

Fixed it, try upload again.

Quote
I really liked the "old" display of members' age and address with their posts.

That was a 1.1 mod that's not available for 2.0.  Will see if I can custom code it.

Done.

« Last Edit: June 20, 2019, 06:47:19 PM by Krash »
Signature

Offline WOODY@DDLLC

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1389
  • Age: 74
  • Location: Morrow, OH 15 minutes from Mike Brown!
  • ECTA made it to AR-Kansas!
    • Design Dreams, LLC
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #102 on: June 20, 2019, 08:34:55 PM »
Looks like all attached photos from posts after the 17th or 18th are gone!
One example: http://www.landracing.com/forum/index.php?topic=17014.msg323719#msg323719
Or is it just me?
All models are wrong, but some are useful! G.E. Box (1967) www.designdreams.biz

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #103 on: June 20, 2019, 09:02:15 PM »
Trying a new one now.....

Looks good, there were a couple days in crossing over from the old forum to the new one.  And the attachment directory was over-full, so they're going to a new place now.   I can poke around in the database and *maybe* figure out what happened and fix it without messing things up, but probably the best thing is for the poster to just put them up again. 
BtWE
« Last Edit: June 20, 2019, 09:26:28 PM by bobc »
Web Elf

Offline Stainless1

  • Administrator
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 7350
  • Age: 68
  • Location: Near Furley and Kechi KS
  • Robert W. P. "Stainless" Steele
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #104 on: June 20, 2019, 10:46:36 PM »
Looks like all attached photos from posts after the 17th or 18th are gone!
One example: http://www.landracing.com/forum/index.php?topic=17014.msg323719#msg323719
Or is it just me?

It could be you.... I see the pics in that post.
Stainless
Red Hat 228.039, 2001, 65ci, MSA Bockscar Lakester with a little N20 
MSA Bockscar Lakester #1000 my fastest mile 245 and change, 84 ci turbobusa motor... but Corey's 233 MPH H/BFL record is still 3MPH faster than mine.