(Note: Donations are not tax deductible)

This is a public forum. The opinions expressed here don't
necessarily reflect the feelings of The Folks That Run The Site (that's us)
unless we explicitly say so, ok?


Forum's been "upgraded".
Things will look a bit different.
A *few* posts might have gotten lost in the crossover.
PM bobc with problems, or post in "Website Suggestions".

Author Topic: Forum rebuild beginning 3 June '19  (Read 8122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Peter Jack

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3665
  • Age: 76
  • Location: Calgary, Alberta
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #105 on: June 20, 2019, 11:08:22 PM »
I get a note for each picture saying "attachment not found".

Pete

Online Peter Jack

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3665
  • Age: 76
  • Location: Calgary, Alberta
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #106 on: June 20, 2019, 11:12:13 PM »
The one thing I do notice, or at least I think I do, is that the print appears to be a little smaller than it was before. It could be just these old weldor eyes.

Can it be made a little larger for the sake of all of us older folks?  :-D :-D :-D

Pete

Online Seldom Seen Slim

  • Nancy and me and the pit bike
  • Administrator
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 12463
  • Age: 71
  • Location: Skandia, Michigan
  • Nancy -- 201.913 mph record on a production ZX15!
    • Nancy and Jon's personal website.
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #107 on: June 20, 2019, 11:38:11 PM »
Pete, on my Apple (all of 'em, for that matter) you can change the magnification of the screen to your preference by:

Press command plus the + button to step larger, and Command plus the - button to shrink.  Mine's set to 120% for these cataract surgery-limited close focus eyes.

I assume Wintel machines have a similar ability.
Jon E. Wennerberg
 a/k/a Seldom Seen Slim
 Skandia, Michigan
 (that's way up north)
2 Club member x2
Owner of landracing.com

Offline Jack Gifford

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1314
  • Age: 79
  • Location: Phelps, NY
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #108 on: June 21, 2019, 01:00:01 AM »
Trying to "Quote" a post now goes to "Quick Reply", which is not what I want. Could this be restored to prior operation?

In 'Build Diaries', "Belly Tank Build" thread, the photo links in Replies 399 & 400 give me a "not found" message. :?

My avatar now works- hurrah!
And thank you for putting members' ages and addresses with their posts.
« Last Edit: June 21, 2019, 01:14:17 AM by Jack Gifford »
M/T Pontiac hemi guru (or does guru status expire after 30 years?)

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #109 on: June 21, 2019, 08:26:47 AM »
The one thing I do notice, or at least I think I do, is that the print appears to be a little smaller than it was before. It could be just these old weldor eyes.

Can it be made a little larger for the sake of all of us older folks?  :-D :-D :-D

Pete

Ctrl +    on a Win machine.    Ctrl -    to go the other way.
Web Elf

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #110 on: June 21, 2019, 09:25:34 AM »
Looks like all attached photos from posts after the 17th or 18th are gone!
One example: http://www.landracing.com/forum/index.php?topic=17014.msg323719#msg323719
Or is it just me?

I shuffled some files around, that fixed the ones in the above topic.  Are there others?  This WAS a one-time thing, they got mixed up in the crossover.
BtWE
Web Elf

Offline WOODY@DDLLC

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1390
  • Age: 74
  • Location: Morrow, OH 15 minutes from Mike Brown!
  • ECTA made it to AR-Kansas!
    • Design Dreams, LLC
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #111 on: June 21, 2019, 09:29:03 AM »
I get a note for each picture saying "attachment not found".

Pete
Same thing this morning but if I open the link in another window they appear!
This quick reply has no emojis! :-(
Must be Bill Gates updating his bank account!
Looks like Bobc fixed while I was posting! Thanks!
All models are wrong, but some are useful! G.E. Box (1967) www.designdreams.biz

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #112 on: June 21, 2019, 09:35:06 AM »
I get a note for each picture saying "attachment not found".

Pete
Same thing this morning but if I open the link in another window they appear!
This quick reply has no emojis! :-(
Must be Bill Gates updating his bank account!
Looks like Bobc fixed while I was posting! Thanks!

I see what you mean about quoting.  I'll add it to the list.
BtWE
Web Elf

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #113 on: June 21, 2019, 09:47:55 AM »
Trying to "Quote" a post now goes to "Quick Reply", which is not what I want. Could this be restored to prior operation?

In 'Build Diaries', "Belly Tank Build" thread, the photo links in Replies 399 & 400 give me a "not found" message. :?

My avatar now works- hurrah!
And thank you for putting members' ages and addresses with their posts.

Ok, "Quick Reply" is turned off.  We need them smileys!    :dhorse:
Web Elf

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #114 on: June 21, 2019, 12:20:22 PM »
Can it be made a little larger for the sake of all of us older folks?

I can make overall font larger, or just posts/pms.  I don't see the forum like most people, use a 23" display, at reduced resolution (makes everything larger), in IE with larger text.


Made everything larger, how's that?
« Last Edit: June 21, 2019, 12:35:05 PM by Krash »
Signature

Online Peter Jack

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3665
  • Age: 76
  • Location: Calgary, Alberta
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #115 on: June 21, 2019, 01:16:16 PM »
It looks better to me. Thanks!  :-D :-D :-D

Pete

Offline Krash

  • Custom title
  • Administrator
  • New folks
  • ***
  • Posts: 29
  • Personal text
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #116 on: June 21, 2019, 10:15:07 PM »
Ok, I've installed Responsive Curve (with some modifications and cleanup).  Everything should look the same on desktop/laptop, but forum should be easier to view/use on tablets/phones.  I don't use a phone, I'm viewing it in Firefox responsive emulations, but looks like it should to me.  Still needs a few more tweaks. 
Signature

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #117 on: June 22, 2019, 09:41:40 AM »
Looked on my phone, pretty nice.  Had a bit of trouble navigating, but I think a lot of that is fat fingers, plus I seldom use my phone for the web so I'm learnin'.
Web Elf

Offline noboD

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 90
  • Location: central PA
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #118 on: June 22, 2019, 02:24:11 PM »
The one thing I do notice, or at least I think I do, is that the print appears to be a little smaller than it was before. It could be just these old weldor eyes.

Can it be made a little larger for the sake of all of us older folks?  :-D :-D :-D

Pete

Ctrl +    on a Win machine.    Ctrl -    to go the other way.
Holy crap. I can actually see now!  THANKS

Offline bobc

  • Administrator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 253
  • Age: 71
  • Location: New Mexico
    • South Mt. Web Design
Re: Forum rebuild beginning 3 June '19
« Reply #119 on: June 23, 2019, 09:29:45 AM »
Ok, needing feedback for t-shooting.  At the very bottom of the pages, on most pages there's a Kudos Laser Engraving ad.  Does anybody besides me see it?  Does anybody get a grey box with a red circle, where it's failed?  Some pages have neither, like this write-a-reply page, that's probably a setting.

Thanks,
BtWE
Web Elf